Sovmorgon

Lördag & sovmorgon. En välbehövlig sådan, sömn är min största prio just nu när det kommer till vad jag behöver. Att få sova ostört tills jag vaknar är höjdpunkten på veckan nästan 😂 Dock finns ej känslan av att vara utsövd där. När ska den komma undrar jag?! Och när ska man få en natts sömn utan smärta?! Ja dom stunderna kommer väl antar jag. Man får se de positiva framstegen man gör, små som stora. 
Idag ska jag och sonen ha lite egentid tillsammans, han har önskat bio "Grinchen". Det har alltid varit viktigt för mig att ha egen tid med ett barn i taget. Dom behöver det och jag behöver det. 
Jag är så tacksam för vår fina relation vi har. Tillit, respekt & kärlek. Stolt över deras öppenhet gentemot mig, att de vågar prata/fråga om både svåra och tunga saker. 
Älskade ungar ❤

Önskar er alla en härlig lördag.
/Love S Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

MessyAndBlessy

Hej alla fina själar. Jag heter Sandra, är en positiv glad tjej, för det mesta. Har gått igenom mycket sorg i mitt liv och försöker reda ut alla mina trådar av känslor och sår. Bearbeta livet från förr och hitta en inre harmoni. Är lyckligt lottad barn, familj, djur och vänner. Har intresse i inredning, resa, fotografera naturen - mitt sätt att vara för mig själv en stund. Hjälpa de jag kan hjälpa, hjärtat blöder för de utsatta i vårt samhälle

RSS 2.0